Hoe gebruik je een seks schommel?

Hoe gebruik je een seks schommel?

Een seks schommel is het ideale seksspeeltje voor koppels die op zoek zijn naar een nieuwe manier om seks te beoefenen. Met een seks schommel beleef je seks op een hele andere manier waardoor dit speeltje hiervoor uitermate geschikt is. Veel gebruikers geven aan dat orgasmes intenser worden door de schommelingen. Daarnaast kun je door het kopen van een seks schommel allerlei nieuwe seks standjes uitproberen.

Maar hoe kun je het beste een seks schommel gebruiken?

Wij van EroMansion geven je graag een aantal tips waardoor je optimaal kunt genieten van je nieuwe aankoop!

De seks schommel voor de eerste keer gebruiken

Als je net je eerste sex schommel hebt gekocht en hem hebt uitgepakt, is het verstandig om de handleiding volledig door te lezen. Aangezien er veel verschillende seks schommels zijn en deze niet allemaal op dezelfde manier gemonteerd en/of opgehangen kunnen worden, is het verstandig om de productbeschrijving goed te volgen.
Heb je de productbeschrijving gelezen en de sex schommel geplaatst? Controleer dan of deze het gewicht aan kan. Zo voorkom je dat de schommel het begeeft tijdens de seks en jullie samen op de grond belanden.
Goed getest? Dan kan het genieten beginnen! Deze sextoys worden niet voor niets gezien als dé sextoy om te genieten van de lekkerste seks standjes.

Hoe heb ik seks met een sex schommel?

De man of vrouw kan plaatsnemen op de schommel. Zorg ervoor dat de man de vrouw goed kan penetreren, dit soepel verloopt en geen pijn doet. In het begin kan het wat lastig zijn om het goede seks standje te vinden, maar eenmaal gevonden zal je merken dat de schommel ongelooflijk veel plezier brengt. Beweeg de schommel heen en weer en vind het beste tempo voor jullie beiden.

En sex schommel schoon maken

Reinig de sexschommel regelmatig (voor- en na gebruik). Voor het zitvlak, kun je het beste een toy cleaner gebruiken. De rest van de schommel kun je schoon maken met een schone doek en een beetje water.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *