Een lichtgevende rupsendildo!

The Caterpillar Dildo

Maak kennis met Carl the Caterpillar. Deze dildo-rups is één van de creaties van Etsy shop Fckbuddies. Het speeltje is gemaakt van zijdezacht siliconen en kan naar wens van allerlei vrolijke kleuren worden voorzien. Masturbeer je het liefst met het licht gedimd? De Etsy kunstenaar maakt ook gebruik van fluoriserende verf. Wanneer je de rups onder UV licht of backlight houdt, zal een deel van het speeltje oplichten. Leuk voor spelletjes in het donker, dunkt ons.

caterpillar
rups dildo

We kunnen ons voorstellen dat de vormen van Carl best stimulerend kunnen werken. Het speeltje heeft een bolvormige schacht en geeft zo verschillende sensaties af tijdens het inbrengen. Daarnaast is het natuurlijk geen gebruikelijke vorm voor een seksspeeltje. De kans dat visite er een sextoy in herkent is dan ook klein. Je kunt hem dus met een gerust hart op de schoorsteenmantel laten staan 😉

Hebben?

Wil jij ook een custom made Caterpillar? Plaat dan een order op de Etsy shop van Fckbuddies. Voor iets minder dan €70,- heb jij een fluoriserende rups in huis!

Ben jij onlangs ook een gek seksspeeltje tegengekomen? Deel hem met ons in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *