Een betere uitstraling door een goed seksleven!

Een goed seksleven is niet alleen goed voor je gezondheid, maar zorgt ook voor een betere uiterlijke uitstraling. Er zijn meerdere redenen waardoor een goed seksleven een positieve invloed heeft op je uitstraling. In dit artikel leggen wij je uit waarom seks een goede manier is om er niet alleen beter uit te zien, maar ook vrolijker en gezelliger de dag door te komen.

Seks is goed voor je innerlijk en je uiterlijk

Als jij je goed voelt en er goed uitziet, ben je een stuk vrolijker en dat straalt af op de mensen om je heen. Seks op regelmatige basis heeft dus wel degelijk effect op je innerlijke en uiterlijke schoonheid. Stress is geen excuus meer om geen zin in seks te hebben; het is bewezen dat seks de stress vermindert. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door het vrijkomen van oxytocine tijdens een orgasme.

Oxytocine

Tijdens het orgasme van de vrouw komt het stofje oxytocine vrij. Door de rustgevende werking van dit stofje voel je je na de seks vaak snel wat vermoeid. Door goed te slapen na een orgasme, kun je er de volgende dag weer vol tegenaan.

Onderdrukken van depressies

Heb jij wel eens last van depressies en zoek je een manier om deze te onderdrukken? Een goed en spetterend orgasme kan je gemoedstoestand aanzienlijk verbeteren. De nare gevoelens die een depressie kunnen veroorzaken, worden zo naar beneden gedrukt waardoor je je een stuk beter zal voelen.

Je straalt na de seks

Het is een veel voorkomende vraag naar iemand die straalt; Jij hebt gisteren zeker goede seks gehad? Het wordt misschien niet altijd bevestigd maar bij iemand die straalt, is de kans zeker aanwezig. Vooral bij vrouwen kan dit opvallen. Tijdens de seks worden in het lichaam van de vrouw het stofjes oestrogeen en collageen aangemaakt. Oestrogeen zorgt voor een stralende en glanzende huid en collageen zorgt voor het reinigen van de poriën.

De sportschool mag best een keer overslagen worden

De sportschool kan best een keer ingeruild worden voor een avondje seks. Tijdens de seks verbrand je gemiddeld 100 calorieën. Toch wel fijn dat genot en een gezond lichaam goed gecombineerd kunnen worden. Dit betekent natuurlijk niet dat seks een vervanger is voor de sportschool, maar zeker een goede reden is om een avondje de slaapkamer in te duiken met je partner.

Geen partner? Geen stress!

EroMansion biedt een grote collectie sextoys aan om ook zonder partner te kunnen genieten van dat heerlijke orgasme. Bekijk onze collectie toys voor mannen en vrouwen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *